Milloin Kaivaa?

Mistä tiedät, onko jo remontin aika…

  • ­Onko kodissasi kellari, jonka seinät ovat kosteat sisäpuolelta? Vai niinkin pahasti, että lattia tulvii keväällä sulamisvesien takia? Sitten on aika uusia salaojat!
  • Onko kyseessä vanha talo, jossa ei ole tehty salaojaremonttia? Sitten on aika uusia salaojat!
  • Onko kattovedet ohjattu ränneillä syöksytorviin ja siitä suoraan maahan? vai mahdollisesti lapiolla maahan kaivettuun uraan? Sitten on aika uusia sadevesijärjestelmä ja ohjata vedet pois perustusten lähettyviltä!
  • ­Onko talosi ympärillä olevat kallistukset juurikin talolle päin? Onko perustuksien vieressä multaa tai kasvillisuutta? Sitten on aika korjata kallistukset ja vaihtaa maa-­ainekset hengittävämpään materiaaliin.
  • ­Onko pihallasi lammikoita ja epätasaisuutta? Jääkö vesi seisomaan jonnekin pidemmäksi aikaa? Sitten on aika korjata pihan kaadot ja on myös mahdollista asentaa sadevesiviemäri tontin pahimpaan ”vedenkerääjä”kohtaan!
  • ­Onko Jätevesijärjestelmäsi ajan tasalla? Jos asut haja­-asutusalueella, eikä kotisi kuulu kunnallisen jätevesiverkoston piiriin, niin on mahdollista, että jätevesijärjestelmäsi täytyy uusia lain vaatimalle tasolle.
  • ­Onko pihapiirissä avo-­ojia, jotka eivät oikein aja asiaansa? Reuna­ ja avo-­ojien kunnostus sekä pihan yleinen siistiminen onnistuu hyvin myös muun remontin ohella. Jos pihasi on tylsä ja epäkäytännöllinen niin pieni remontti piristää ilmettä ja käytännöllisyyttä vielä vuosiksi eteenpäin.

Voit pyytää minut arviokäynnille tontillesi, joka on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Tämän jälkeen käymme läpi työn etenemisen ja mahdollisen aikataulun. Tuntihinnaston ja toimitusehdot lähetän sinulle s-postilla jotta kaikki on selvillä ennen työhön ryhtymistä. Tämän jälkeen tarvitsen sinulta selkeän työn tilauksen. tämä onnistuu esim lähettämällä minulle s-postilla viestiä josta käy ilmi ”otamme sinut töihin” tavalla tai toisella.
Usein työmaita on jonoksi asti, joten ne jotka ovat minut ”varanneet” ovat ensisijaisia aikataulutoiveiden kanssa. Onko mielessäsi muuta kysyttävää? Ota yhteyttä niin autan sinua maanrakennukseen liittyvissä 
kysymyksissä parhaani mukaan!