Etusivu

KuCa Kaivaa Oy on kaivuupalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa kaivuutöitä niin yrityksille, kuin yksityisillekin asiakkaille. Alueena Vihti, Uusimaa ja Pääkaupunkiseutu.

Yrityksen kalustoon kuuluu kaivinkone, 5-akselinen kuorma-auto, koneenkuljetusauto, sekä nosturi. Kaivinkone on ns. minikaivinkone, jolla massaa on n. 5 500kg. Kokonsa puolesta kone sopii siis vähän ahtaammillekin pihoille ja onkin erinomainen vaikka salaojien uusimiseen esim rivitaloille tai omakotitaloille. Leveyttä koneella on 2m ja korkeutta 2.8m. Koneessa on kauhanpyörittäjä sekä Novatronin kaivuusyvyyslaite. Kauhanpyörittäjän ansiosta Kauha pyörii 360´akselinsa ympäri. Kaivuusyvyyslaite taas mahdollistaa korkoerojen mittaamisen koneen hytistä käsin.

Yritykseni hoitaa kaivuut ja kuljetukset kokonaisvaltaisesti, sinun ei tarvitse osallistua työn etenemiseen millään tavalla, ellet halua. Nosturilla voidaan nostaa kyytiin risut, puut ja jätteet rakennusprojektin jäljiltä yms.
Jos mietit remonttia tai rakennat uutta niin tämä yritys on sinua varten. Jos kyseessä on salaojien, sadevesijärjestelmien tai jätevesijärjestelmän uusiminen, pihan kaatojen korjaaminen, maisemointi, risujen ja puiden pois vieminen tai jos mieleesi juolahti jotain muuta mikä vaatisi kaivinkoneen tai nosturin läsnäoloa, niin ota yhteyttä! Työmaakatselmus on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

Kaivinkoneen työtunnit ovat myös kotitalousvähennykseen oikeuttavia. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä täältä.